promoveren

Bongo spreekt

Iedere week zul je hier het wedstrijdverslag vinden, geschreven door onze eigen redhaired Bongo. Objectief, gebaseerd op de feiten en de basis voor elke coach om Boxmeer Heren 1 eens goed te anal-iseren. Wanneer de scanner meewerkt, vind je hier ook iedere week het krantenartikel uit de Gelderlander.

Geldrop Heren 1 - Boxmeer Heren 1    //    3-12-2006

Op deze pruilerige dag moesten we aantreden tegen Geldrop. In de eerste wedstrijd van het seizoen hadden we met 4-2 van deze mannen gewonnen. We waren vandaag maar met 12 man, Michiel, Frank en David waren nog niet fit om deze wedstrijd mee te spelen. Nog voordat de wedstrijd begonnen was hadden we al een slachtoffer. Marten kreeg een bal tijdens het inspelen op zijn knie, maar na wat oppeppende woorden van zijn vriendin kon hij er weer tegen aan. De gehele heren 3 was naar Geldrop gekomen om ons aan te moedigen, bij deze bedankt!

We begonnen sterk aan de wedstrijd, maar doordat de opstelling gewijzigd was, moest iedereen nog wat wennen. Maar na een aantal minuten ging het steeds beter en dit resulteerde in wat kansen. Joost van Doren kon via een rebound de bal achter de keeper tikken, 1-0. Eindelijk maakte

n wij een keer de 1-0 i.p.v. de tegenstander. Doordat we een voorsprong hadden gingen we wat nonchalanter spelen en hierdoor werd de druk van Geldrop wat hoger. Geldrop kreeg een strafcorner en deze was ook meteen raak, 1-1.
Het spel ging de hele tijd op en neer waardoor er voor beide teams ruimte kwam. Wij speelde het iets beter uit en konden door snelle counters het Geldrop erg lastig maken. Door een steekpass werd Joost R vrij gespeeld voor de keeper. Nog voor dat hij de bal kon slaan, werd hij op zijn stick geslagen, strafbal dus! Koele kikker Koen, pushte de bal zeer netjes, voor de verandering, in de hoek! Maar de wedstrijd was nog lang niet beslist en jammer genoeg maakte Geldrop vlak voor rust de gelijkmaker.

De 2de helft ging gelijk op, wij kregen de betere kansen maar wisten ze niet te benutten. Gelukkig kregen we aardig wat strafcorners. Deze gaan de laatste weken steeds beter en ook vandaag werd er uit gescoord. Emiel sleepte de bal verwoestend achter de keeper, 2-3. Na deze bal moest Geldrop wel komen, maar gelukkig voor ons, konden ze dit niet! Door een iets wat ongelukkige sliding werd ik voor 10 min van het veld gestuurd. Geldrop rook nu zijn kansen en begon de druk op te voeren. Op een belachelijke wijze kwam Geldrop op gelijke hoogte. De bal werd buiten de cirkel geslagen en iedereen van
ons liet hem doorgaan, zo ook Marten. Doordat de speler van Geldrop begon te juichen en niet veel later het hele team, werd de goal goed gekeurd! Door hevig protest werd en nog een speler van ons naar de bank gestuurd. De druk werd nog wat opgevoerd en achterin was het “pompen of verzuipen”. Geldrop kwam er gelukkig niet doorheen. Na 10 minuten stonden we weer met 11 man op het veld. Door een snelle counter kreeg JW Arts de bal en sloeg de bal op mooie wijze in de goal. Niet veel later klonk het eindsignaal en konden we met een goed gevoel van het veld afgaan. Volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop en daarna weer hard verder knokken om nog meer punten te behalen.

Hopelijk komen jullie volgende week allemaal kijken, want jullie support helpt ons altijd!

Groeten Steven


 
Handige links Het foto-album Het officiƫle gastenboe Bongo spreekt De competitie - Uitslagen en standen De selectie
Laatste wedstrijd
     Civicum I - Boxmeer I / 3 - 4
Volgende wedstrijd
     Boxmeer I - Phoenix I

Bongo spreekt

Beuningen 1 / Boxmeer was een leuke wedstrijd maar erg jammer dat er ..

Lappen ouwe!